Raimond Reijmers in gesprek met Kees van Leeuwen over tien jaar Theater Ins Blau.

Terugblik op tien jaar Theater Ins Blau

Tien jaar geleden opende Theater Ins Blau de deuren aan de Haagweg in Leiden. Het jubileum wordt gevierd met een programma van 120 voorstellingen. Directeur Kees van Leeuwen blikte in het programma Cultuur071 terug op de afgelopen tien jaar, hoe het theater ontstond en hoe hij de toekomst van het theater ziet.

“Theater Ins Blau is meer dan een plek waar je toneel, cabaret en dans kunt zien. De zaal is door zijn gezellige sfeer en bescheiden formaat een goede aanvulling op de grote zalen van de Schouwburg en Stadsgehoorzaal”, vertelt Van Leeuwen. “Het theater biedt ook ruimte en begeleiding aan jonge theatermakers om het beste uit zichzelf te halen en professioneel te worden, en gaat ook de stad in om theater en kunst te maken en te delen.”

Lees en luister hier alles van Cultuur071 over cultuur in Leiden

Cultuur Leiden Maatschappij #cultuur071


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×