(Still uit video: Ik ga zwemmen).

Mart Hoogkamer vier keer genomineerd voor Buma NL Awards

Mart Hoogkamer maakt vier keer kans op een Buma NL Award. De Leidse zanger is genomineerd in de categorieën Grootste Feesthit en Grootste Kroeghit en twee keer voor Meest Succesvolle Single.

In de laatste categorie is Hoogkamer genomineerd met zijn nummer ‘Ik ga zwemmen’ en met ‘Bieber van de kroeg’ dat hij samen met Donnie heeft gemaakt. De nominatie voor Grootste Feesthit is voor ‘Ik ga zwemmen’, de nominatie voor Grootste Kroeghit is toepasselijk voor het nummer ‘Bieber van de kroeg’.

De Buma NL Awards worden voor de dertiende keer uitgereikt. Dat gebeurt dit jaar op 10 oktober in TivoliVredenburg in Utrecht. De nominaties worden bepaald op basis van verkoop-, download- en streaminggegevens.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×