(Video: Kim van Niekerk en Robbert Beurse).

Tweede editie Ontzet Festival in Park Matilo

Duizenden Leidenaren tussen de 16 en 30 jaar genoten gisterenavond van muziek, hapjes en drankjes tijdens het Ontzet Festival. Voor de tweede keer vond het evenement plaats in Park Matilo in Leiden.

Food trucks, afwisselende muziek en dansende jongeren: zo zag het er gisteren uit tijdens het Ontzet Festival. “Op deze avond zijn vijfduizend jongeren enorm aan het feesten”, vertelt Koen ten Haken, één van de organisatoren van het Ontzet Festival. “We hadden echt een jongerenprogrammering en dat sloeg echt wel aan, want we waren uitverkocht”, licht hij toe.

“We hebben drie podia. Eén hele kleine: de discobus. Daarnaast is er een main stage en een urban stage”, vertelt Ten Haken. Verschillende bekende artiesten traden gisterenavond op. Onder andere Bizzey, Poke, La Fuente en Barry Badpak waren op één van de podia te zien. Jongeren reageerden er enthousiast op. “Ik vind het heel gezellig. Iedereen is lekker buiten en iedereen geniet”, vertelt een festivalbezoeker.

Of er volgend jaar weer een editie van het Ontzet Festival wordt georganiseerd is nog onbekend. “Wie weet”, reageert Ten Haken. “Nog niemand die het weet. Dat is uiteindelijk aan de Gemeente Leiden.”

Cultuur Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×