eHealth inloopuur bij Incluzio Leiderdorp. (Foto: PR).

eHealth inloopuur bij Incluzio Leiderdorp

Incluzio Leiderdorp start met een wekelijks eHealth inloopuur voor mensen die aan de slag willen met hun mentale gezondheid. Op het platform GezondeBoel.nl kunnen inwoners verschillende online eHealth modules volgen. Is er behoefte aan ondersteuning, dan kunnen ze terecht bij het inloopuur.

Voor Incluzio Leiderdorp is preventie het uitgangspunt. “Door in een vroegtijdig stadium online trainingen aan te bieden, kan de veerkracht van inwoners worden versterkt en de psychische kwetsbaarheid worden beperkt”, zegt Marijke Kleijn, teamcoach welzijn bij Incluzio Leidendorp. “Op die manier kunnen we ook voorkomen dat mensen op een later moment meer zorg nodig hebben.”

Het eerste inloopuur van de welzijnsorganisatie is op dinsdag 11 oktober van 11.00 tot 12.00 uur in De Sterrentuin aan de Van Diepingenlaan.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×