(Foto: Iris van der Meer).

Zoeterwoudse Veiling met een Missie na twee jaar weer fysiek

De 48e Veiling met een Missie in Zoeterwoude zal op 29 oktober 2022 weer plaatsvinden in het Muziekcentrum aan de Schenkelweg 6 in Zoeterwoude-Dorp. Als gevolg van de coronapandemie werd de veiling de afgelopen twee jaar online gehouden. De organisatie is blij dat het dit jaar weer ouderwets ‘live’ kan.

“Het is voor veel mensen toch echt een avondje uit. Een online veiling, waar je een of meerdere dagen kunt bieden, is toch echt heel anders. Fijn dat het weer in het echt kan”, vertelt organisator Peter Kortekaas.

Kavels
De werkgroep van de Veiling met een Missie is inmiddels gestart met de verzameling van originele, aantrekkelijke, verrassende en leuke kavels. “De complete kavellijst zal in heel Zoeterwoude worden verspreid en is binnenkort ook weer in te zien op onze site (veilingmeteenmissie.nl).”

Niet alleen bedrijven en organisaties doen mee, maar ook vriendengroepen, (sport)verenigingen, buurthuizen en cultuurclubs bieden kavels aan. “Hoe gevarieerder en breder hun aanbod, hoe leuker de veiling. Uiteenlopende activiteiten in Zoeterwoude en omgeving, vaak in groepsverband, waren de afgelopen jaren op de veiling erg in trek”, weet ook medeorganisator Iris van der Meer.

Ook uit omliggende gemeenten als Leiden, Voorschoten, Leiderdorp en Oegstgeest en Noordwijkerhout worden kavels aangeboden. “Uiteraard zijn inwoners van deze gebieden ook van harte welkom om op 29 oktober mee te bieden.”

Opbrengst
De Veiling met een Missie start om 19.00 uur met een bingo. Een uur later wordt er geveild. De opbrengst van de avond gaat naar diverse projecten die in het verleden door missionarissen zijn opgezet en nu nog steeds bestaan, aangevuld met projecten waar (jonge) mensen, die een binding met Zoeterwoude hebben, zich inzetten voor de ontwikkeling op het gebied van gezondheid, scholing en ontwikkeling.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×