Sjaco Griffioen. (Foto: Intratuin Lisse).

Intratuin laat kerstshuttle rijden tussen Voorschoten en Lisse

De Voorschotense ondernemer Sjaco Griffioen, die eerder dit jaar met zijn Intratuin van Voorschoten naar Lisse verhuisde, laat van 2 tot en met 4 december een shuttlebus rijden tussen Voorschoten en het nieuwe tuincentrum in Lisse dat dan in kerstsferen is gehuld.

“We wilden voor deze eerste kerstshow in Lisse écht uitpakken. Om onze klanten te laten zien wie we zijn en wat wij voor hen kunnen betekenen deze decembermaand”, licht Griffioen toe. “Gelukkig zien we dat ook veel oude vaste klanten uit Voorschoten de weg naar Lisse inmiddels hebben gevonden. Maar we snappen ook dat het niet voor iedereen mogelijk is om de extra afstand te overbruggen. Ook al omdat de verbinding met het openbaar vervoer niet ideaal is.” Om toch iedereen te kunnen laten genieten van het nieuwe tuincentrum én de kerstshow rijdt dit jaar de kerst-shuttlebus.

Via de website van het tuincentrum kan een plaats gereserveerd worden. “Een retourtje kost 2,50 euro, maar dat krijg je direct terug in de vorm van een kortingsvoucher”, lacht Griffioen.

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×