(Foto's: Regio15).

Zilveren speld voor korpschef bij laatste korpsavond kazerne Simon Smitweg

De Leiderdorpse brandweervrijwilligers vierden zaterdag voor de laatste keer de jaarlijkse korpsavond in de kazerne aan de Simon Smitweg. Per 1 januari sluit de kazerne in Leiderdorp en gaan de vrijwilligers aan de slag in het nieuwe pand aan de Schipholweg in Leiden.

Tijdens de avond zijn in het bijzijn van burgemeester Laila Driessen-Jansen en de commandant Brandweer Hollands-Midden Hans Zuidijk verschillende vrijwilligers gehuldigd. Korpschef Arno Sormani kreeg de zilveren speld uitgereikt van de gemeente Leiderdorp. Daarnaast vierde Sormani samen met Peter Marse hun 30-jarig dienstverband. Sander Lepelaar, Dominique Sormani en Kees Combee vierden hun 12,5-jarig jubileum, Edwin Colpa heeft er inmiddels tien jaar opzitten.

Ook zijn Roy Blokker, Marvin du Prie en Jivan Letteboer in het zonnetje gezet vanwege het behalen van diploma’s. Daarnaast namen verschillende brandweerlieden afscheid van het korps. De korpsleden die vanaf 1 januari doorgaan bij de brandweer in Leiden aan de Schipholweg zijn uitgezwaaid.
https://www.facebook.com/BrandweerLeiderdorp/posts/pfbid04ZtXqW1MevoNztxVENfvZsq38Q1EcPej5tX4E5ULM13NtxFY1A4Z1TYAiatiqT99l

112 Sleutelstad Leiderdorp Brandweerkazerne Schipholweg


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×