(Foto: Arjen Kennis).

249 cadeaus op dag 1 van Sleutelstad inzamelingsactie voor Sintvoorieder1

Op de eerste dag van de actie Sintvoorieder1 waarbij Sleutelstad de hele week cadeautjes inzamelt voor kinderen die anders een lege schoen zouden aantreffen op 5 december, zijn maar liefst 249 presentjes gedoneerd.

De hele dag kwamen mensen langs bij de Sleutelstad studio aan de Middelstegracht 87A in Leiden om een bijdrage aan de inzamelingsactie te doen. Een opvallende bezoeker was Nico, de vader van Sintvoorieder1-oprichter Esther Blom. “Ik vond het leuk dat jullie nu ook meedoen, dus daarom komen we hier doneren”, vertelt hij terwijl hij een aantal voetballen uitpakt. “We hebben een beetje aan de jongens gedacht.”

Eindredacteur Reanne van Kleef hield de hele dag de stand bij. Maandagavond stond de teller op 249 cadeautjes.

Sleutelstad doet dit jaar voor het eerst mee aan de actie Sintvoorieder1. Dit jaar worden er cadeaus ingezameld door in totaal vijf omroepen in Zuid-Holland. Dat zijn Omroep West die de actie ook coördineert, Den Haag FM, Bollenstreek Omroep, Studio Alphen en Sleutelstad. Bij Sleutelstad staat de dagprogrammering op de radio de hele week in het teken van de actie. Vanaf 9.00 uur worden de luisteraars opgeroepen om ook te doneren. Dat kan nog tot en met aanstaande vrijdag, dagelijks tussen 8.00 en 18.00 uur.

 

Leiden Maatschappij Regio SintvoorIeder1


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×