Winnende team blauw. (Foto: Dennis van Mourick).

Team blauw met Zoeterwoudse Dennis wint Grote Kleine Treinen Competitie

Het blauwe team heeft dit seizoen de Grote Kleine Treinen Competitie gewonnen. Tijdens de finale van het tv-programma van Omroep Max streden team blauw, met daarin Dennis uit Zoeterwoude-Rijndijk, en team oranje tegen elkaar. De kandidaten moesten de vier jaargetijden verwerken in een treinbaan.

Om de opdracht extra moeilijk te maken moesten de teams minimaal twintig zelfgemaakte bomen in de baan verwerken. Ook moest iedereen er een persoonlijk verhaal bij vertellen. De jury, ondersteund door gastjurylid Wibi Soerjadi, vond dat het niveau van de teams erg dicht bij elkaar lag. Na een bijzonder compliment aan de jongste deelnemers uit beide teams werd uiteindelijk team blauw uitgeroepen tot winnaar van de competitie.

De winnaars kregen een beeldje van een gouden locomotief. Ook mogen ze hun treinbaan tentoonstellen in het Modelspoor Museum in Sneek.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×