(Video: Barry Badpak en O'nine).

Barry Badpak en O'nine slaan handen ineen op nieuwe EP

Barry Badpak en de Leidse band O’nine hebben een mini-EP met drie nummers gelanceerd. Kimmie (Gimme, gimme), Schulti & Tis mijn Lijf. “Drie covers met een nieuwe tekst in een classic rock jasje”, aldus de muzikanten.

‘Koning van de bar’ Barry Badpak brengt de mini-EP uit samen met rockband O’nine. De EP met drie nummers is uitgebracht op het label van DJ Maurice, Goud Music, bekend van Snollebollekes en hits als ‘Shirt uit en Zwaaien’ en ‘Ferry de Roze Flamingo’. “De perfecte meezingers voor de playlist van elke kroeg en carnaval 2023 dus!”

De artiesten over hun nieuwste creaties:
Het nummer Kimmie is een ode aan de strijd tussen Barry en zijn vrouw Kimmie. Vroeger een mooie meid, maar inmiddels te lang getrouwd, niet meer om aan te gluren en een enorme zeurkous. ABBA kan trots zijn op deze update van hun nummer Gimme, gimme, gimme.

Gezelligheid en sfeer. Schulti brengt het allemaal! Deze ode aan Schultenbräu, het nectar van de goden, zit de volgende dag nog in je kop!

Tis mijn Lijf – Havermelk, snoeptomaatjes, quinoa. Dat is toch niet te vreten! Barry Badpak beslist zelf wel wat hij in z’n lijf stopt! Zeg nou zelf, wat is er nou lekkerder dan frituur?!
Bon Jovi heeft meer dan 6 miljard plays op spotify met zijn ‘it’s my life’. Daar gaat dit nummer ongetwijfeld overheen.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×