(Foto: PR).

Open Dagen bij Issoria Hospice & Thuis

Wie wil kennismaken met Issoria Hospice & Thuis kan in een knusse kerstsfeer antwoord op zijn of haar vragen krijgen op de Open Dagen die Issoria op 9 en 10 december 2022 heeft  gepland.

Belangstellenden zijn welkom tussen 15.00 en 18.00 uur in de tuin van het hospice aan de Burggravenlaan. Er is een mogelijkheid om onder leiding van een van de vrijwilligers een kijkje te nemen in het huis, waar zeven kamers voor gasten zijn.

Vrijwilligers, verpleegkundigen en medewerkers zijn aanwezig om de bezoekers te woord te staan als zij vragen hebben over wat voor (vrijwilligers)werk er in het hospice en in de thuissituatie gedaan wordt. Ook kunnen bezoekers meer informatie ontvangen over rouwondersteuning door Issoria.

Koken
Voor de zorg voor de gasten in het hospice en voor ondersteuning van cliënten die thuis zorg krijgen is Issoria op zoek naar vrijwilligers. Vooral nieuwe zorgvrijwilligers zijn welkom. Maar wie kookvrijwilliger wil worden mag zich natuurlijk ook melden. Ook verpleegkundigen zijn van harte welkom!

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×