(Foto: PR).

Winkel met streekproducten verruilt Maresingel voor Hogewoerd

Oogst, de winkel in streekproducten aan de Maresingel, gaat eind van de maand verhuizen. Het tijdelijke contract loopt af en de afgelopen periode waren eigenaren Joost van Schie en Fennie Lansbergen op zoek naar een nieuwe stek. Die hebben ze nu gevonden aan de Hogewoerd.

“Dankzij tientallen tips die we van jullie ontvingen, hebben we een nieuwe locatie voor de Oogstwinkel gevonden op de Hogewoerd”, schrijven de twee ondernemers in een update aan hun klanten. “Wij zitten op het ‘korte stuk’ met leuke buren zoals woonwinkel De Woerd, Van Manen Aan Tafel en Het Klaverblad.”

Het nieuwe huurcontract is getekend en in de nieuwe winkelruimte wordt momenteel druk geklust. Het is de bedoeling om op dinsdag 29 november te verhuizen. “We houden nog een kleine slag om de arm in verband met de verbouwing, maar tot we verhuizen, blijven we gewoon open op de Maresingel.”

Bestaansrecht
Oogst begon als pop-upwinkel om uit te proberen of het concept van een onbemande winkel met streekproducten zou aanslaan. Dat deed het, en hoe! “Tijdens de periode als pop-up store hebben we door jullie enthousiasme en loyaliteit het vertrouwen gekregen dat Oogst bestaansrecht heeft in Leiden. We kijken er naar uit jullie weer in de nieuwe winkel te ontvangen en samen met jullie de lekkerste en duurzaamste producten van het land naar de stad te brengen.”

Duurzaamheid Economie Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×