(Foto: Chris de Waard).

Ontknoping actie Sintvoorieder1 zaterdagmiddag herhaald op Sleutelstad TV

De spannende laatste uurtjes van de inzamelingsactie Sintvoorieder1 die Sleutelstad afgelopen week hield met collega-omroepen uit de regio, wordt zaterdag vanaf 15.00 uur herhaald op Sleutelstad TV.

In de uitzending niet alleen de officiële bekendmaking van de eindstand, maar ook schuiven medewerkers van de Stichting Sintvoorieder1 aan bij presentator Maarten Mulder. Net als burgemeester Emile Jaensch van Oegstgeest die cadeautjes kwam brengen namens de Leidse buurgemeente. Dat deed ook Robin Stik-voort van de eerder dit jaar opgerichte stichting Kind
in de Bijstand uit Leiden. In de uitzending wordt verder teruggeblikt op goedgeefse kijkers en luisteraars die tijdens de actie cadeautjes kwamen brengen.

In Leiden werden via het Sleutelstad-aandeel in de actie maar liefst 3.810 cadeaus bijeen gebracht. Samen met de opbrengst van de acties die gelijktijdig liepen bij de lokale omroepen in Alphen aan den Rijn, de Bollenstreek, Den Haag en regionaal via Omroep West werden in totaal 47.459 cadeaus ingezameld voor de Stichting Sintvoorieder1. Een aantal dat fors boven het oorspronkelijke doel van 20.000 uitkwam.

Herhaling
Het ruim anderhalf uur durende programma is zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur te zien op Sleutelstad TV. Online via www.sleutelstad.tv, bij T-Mobile op kanaal 866, KPN kanaal 1421 en Ziggo kanaal 46.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Regio Voorschoten Zoeterwoude SintvoorIeder1


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×