Ook vorig jaar vertelde Prof. Maier over vitaal ouder worden. (Still uit video).

Bewegen helpt: professor Andrea Maier vertelt waarom

Professor Andrea Maier vertelt dinsdagavond in de Dorpskerk in Zoeterwoude waarom bewegen belangrijk is bij vitaal ouder worden. Maier is verouderingsonderzoeker en hoogleraar aan de VU in Amsterdam en University of Melbourne. Maier geeft lezingen en doet onderzoek over de hele wereld. Ze woont afwisselend in Zoeterwoude-Dorp en Melbourne (Australië).

Gezondheidsinitiatief Samen Gezond Zoeterwoude organiseerde vorig jaar voor het eerst een bijeenkomst rondom het thema ‘vitaal ouder worden’. Als gevolg van de coronaregels vond dit symposium online plaats. “Met veel trots kunnen we kondigen dat professor Andrea Maier opnieuw haar kennis over vitaal ouder worden komt delen”, vertelt medeorganisator Connie van der Post.

“Dit keer neemt Andrea ons bevlogen mee in het belang van blijven bewegen. Haar kennende zal dit gepaard gaan met de nodige humor en praktische tips.” De bijeenkomst is op dinsdagavond 22 november van 19.00 uur tot 21.00 uur. Toegang is gratis. Vooraf aanmelden wordt gewaardeerd.

De avond wordt afgesloten met een wandelingetje door het dorp.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×