(Foto: Bioscopen Leiden).

Eerste palen megabioscoop zijn geslagen: 'Nu kunnen we niet meer terug'

Bioscoop directeuren Govert de Kok en Gideon Boer hebben zaterdag meegeholpen met het slaan van de eerste palen van De Geus. Het is vooral een symbolisch gebaar. Het duurt nog tot februari voor de plek helemaal klaar is voor de bouw van het enorme complex met daarin Leidens eerste megabioscoop. “We kunnen nu niet meer terug”, grappen de trotse bioscoopexploitanten op social media.

In opdracht van projectontwikkelaar Systay bouwt Akor drie jaar lang aan het gebouw in het stationsgebied waar een bioscoop met acht zalen en twee restaurants in verreist. In het complex komen ook een supermarkt en een flinke hoeveelheid woningen.

https://www.instagram.com/p/ClI9eVcLIYN/

Cultuur Leiden Maatschappij De Geus


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×