(Foto: ZZ Leiden).

Mogelijk winst voor ZZ Leiden in niet gespeelde wedstrijd

Zorg en Zekerheid Leiden had zaterdagmiddag in Amsterdam uit moeten komen tegen Apollo. Hoewel de ploeg, zonder de geblesseerde Deion Hammond, wel warmliep, is er niet gespeeld. Apollo Amsterdam kreeg het niet voor elkaar om de schotklok binnen drie kwartier na het aanvangstijdstip van 15.30 uur werkend te krijgen.

Formeel zou het bestuur van de BNXT de wedstrijd gewonnen kunnen verklaren voor Zorg en Zekerheid Leiden. In dat geval zou er een reglementaire eind-stand van 0-20 in de boeken gaan. Er kan ook beslist worden om het duel later alsnog te spelen.

Vorig seizoen reisde Landstede Hammers voor niets naar Den Haag om het op te nemen tegen The Hague Royals. Daar weigerde alle apparatuur. De 0-20 eindstand werd later doorgestreept en de wedstrijd moest alsnog worden ingepland.

Overigens is de tegenstander van Zorg en Zekerheid Leiden in het bekertoernooi bekend. De Leidse ploeg hoeft niet ver te reizen. Er moet in Rijswijk worden aangetreden tegen het tweede team van Lokomotief, dat zich ten koste van CobraNova (90-88) plaatste voor de volgende ronde. Deze wedstrijd moet nog ingepland worden.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×