(Foto: Chris de Waard).

Hulpdiensten bereiden zich voor op jaarwisseling

De hulpdiensten in de Veiligheidsregio Hollands Midden zijn druk bezig met de voorbereidingen van de komende jaarwisseling. Daarbij wordt ingezet op veel zichtbaarheid op straat.

De Politie Eenheid Den Haag is tijdens de viering van Oud en Nieuw zoveel mogelijk op straat aanwezig om de openbare orde te handhaven, zodat de jaarwisseling voor iedereen feestelijk en veilig kan verlopen. De politie werkt daarbij nauw samen met de andere hulpdiensten.

De brandweer Hollands Midden heeft ook deze jaarwisseling alle vier de beroepskazernes volledig bezet. In Leiden zijn extra brandweerauto’s samen met politie en gemeente actief om brandjes op straat zo snel mogelijk te blussen en op te ruimen. Met die ’treintjes’ is de afgelopen jaren al veel ervaring opgedaan. Op de meldkamer is tijdens de hele jaarwisseling extra personeel aanwezig om het aantal meldingen te kunnen verwerken.

De Regionale Ambulancevoorziening Hollands Midden zet weer extra ambulances in. Bij de ziekenhuizen en de huisartsenposten zijn extra medewerkers aanwezig.

112 Sleutelstad Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Regio Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×