Zaterdag winterfestival ‘Lekker Wollig’ in Energiepark

Het Energiepark tussen de Maresingel en de Langegracht staat aanstaande zaterdag in het teken van het winterfestival ‘Lekker Wollig’. Tijdens de gezellige wintermarkt is er van alles te zien en te doen voor kinderen en volwassenen.

Op Lekker Wollig kunnen de bezoekers onder andere meedoen met een proeverij van boerderij De Eenzaamheid, oude winterjassen inleveren voor de daklozen die worden opgevangen in Nieuwe Energie, zelf letters hakken bij Bam Bam Steenhouwers, wilgen knotten en vlechten en stoepplantjes zoeken. Ook wordt er een workshop gegeven om straatkunst te maken of wol te weven. Het hele programma staat op www.energieparkleiden.nl.

Het Energiepark wordt de komende tien jaar getransformeerd tot stadsbuurt met een mix van wonen, werken, cultuur, stadsnatuur, recreatie, horeca en sporten. Tijdens het winterfestival  willen de initiatiefnemers laten zien wat het gebied nu al te bieden heeft. De ingang is bij het Papegaaisbolwerk tussen Langegracht 70a en 70b. Lekker Wollig duurt van 13.00 tot 18.00 uur.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×