(Foto: Gemeente Voorschoten).

Boa’s gemeente Voorschoten starten inloopspreekuur

De boa’s van de gemeente Voorschoten starten vandaag met een wekelijks inloopspreekuur waar inwoners van Voorschoten vragen kunnen stellen.

In het integrale veiligheidsplan van de gemeente Voorschoten is vastgelegd dat de buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) beter bereikbaar willen zijn voor de inwoners. Daarom starten ze 1 februari een proef met een wekelijks inloopspreekuur op woensdagmiddagen van 14.00 tot 15.00 uur.

Tijdens het spreekuur zijn steeds twee boa’s aanwezig om vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld waar een melding gedaan kan worden als er wekenlang een aanhanger voor een huis staat of wat er gedaan kan worden tegen jongeren die overlast veroorzaken.

“We hebben met elkaar afgesproken dat we dienstbaar zijn aan de inwoners van ons dorp”, zegt burgemeester Nadine Stemerdink. “Het betekent onder andere dat we bereikbaar en aanspreekbaar zijn. Dit wekelijkse inloopspreekuur is een van de manieren waarop we dat handen en voeten geven. Ik ben benieuwd naar de vragen die de boa’s gaan krijgen.”

Het inloopspreekuur wordt steeds gehouden in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Leidseweg 29.

Maatschappij Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×