Afbeelding ter illustratie. (Foto: Chris de Waard).

Politie zoekt getuigen van beroving minderjarige jongen

Een 16-jarige jongen uit Valkenburg is donderdagavond 2 februari slachtoffer geworden van een straatroof. Dat gebeurde op de Wassenaarseweg in Leiden. Twee onbekende mannen op een scooter duwden hem van zijn fiets en namen enkele spullen van hun slachtoffer mee. De jongen raakte door de val gewond en is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

De jongen fietste rond 21.15 uur over de Wassenaarseweg toen de twee nog onbekende mannen ineens op een scooter achter hem reden. Zij duwden hem van de fiets en beroofden hem. De jongen liep hierbij hoofdletsel op en is vervolgens zelf naar het ziekenhuis gegaan.

Na de straatroof werd de jongen door een vrouw die hen tegemoet kwam geholpen bij het schoonmaken van zijn gezicht. Mogelijk heeft deze vrouw de verdachten zien wegrijden en daarom komt de politie graag met haar in contact.

Signalement vrouw (getuige):
Tussen de 50 en 60 jaar oud
Kleiner dan 1.85 meter
Lange donkere jas
Kort grijs haar

Signalement verdachten
Twee mannen/jongens, in het zwart gekleed
Zij droegen bivakmutsen en reden dus op een scooter

Wie donderdagavond 2 februari rond 21.15 uur iets opvallends in de omgeving van de Wassenaarseweg heeft gezien kan bellen met de politie op 0900-8844 of M 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×