(Foto: Marcel Boskamp)

Strijden om de titel Kampioen van Voorschoten

De 26e editie van De Voorschotenloop vindt plaats op zondag 19 maart 2023. Naast persoonlijke records en dagprijzen strijden de deelnemers ook voor het Kampioenschap van Voorschoten. De snelste Voorschotense man en vrouw op elke afstand valt in de prijzen.

De Voorschotenloop wordt georganiseerd door Voorschoten ’97 Atletiek als onderdeel van het Zorg en Zekerheid Circuit. De loop kent verschillende parcours; van de GeZZinsloop en 5 kilometer in de wijken tot de 10 kilometer en 10 Engelse mijl door het buitengebied. De langste afstand doet zowel Park Rosenburgh als Landgoed Duivenvoorde aan.

Het is al jaren een traditie om de snelste Voorschotenaren te eren. Winnaars krijgen een ereprijs en speciale aandacht tijdens de prijsuitreiking. Om in aanmerking te komen voor de titel Kampioen van Voorschoten moet de loper een groene sticker op het startnummer dragen.

Uiteraard worden de minder snelle lopers ook uitgenodigd om mee te doen. Inschrijven kan via de site van De Voorschotenloop of op zondag 19 maart in de kantine van Voorschoten’97.

 

Sport Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×