De inzamelingsactie van restaurant WOODS voor hun werknemer Giovanni. (Foto: Instagram Woods)

WOODS begint inzamelactie na afbranden huis collega

Een werknemer van restaurant WOODS in Leiden zag afgelopen maandagavond zijn complete huisraad in vlammen opgaan. Het Leidse restaurant is een inzamelingsactie begonnen om ervoor te zorgen dat het gezin van collega Giovanni snel weer een dak boven het hoofd heeft.

Volgens het bericht op Instagram was Giovanni aan het sporten met zijn kinderen toen zijn vrouw belde met de mededeling dat zijn huis in Den Haag in brand stond. De brandweer werd rond 21.00 uur gealarmeerd en schaalde al snel op naar grote brand en ontruimde enkele naastgelegen woningen uit voorzorg.

Er raakte niemand gewond bij de brand, wel werd er een persoon nagekeken in de ambulance. Ondanks de inzet van de brandweer zijn de bewoners van het huis hun complete huisraad verloren en zijn ze nu dakloos. “We hopen dat de verzekering snel hulp kan bieden, maar we willen niet toekijken en komen dus in actie om ze te helpen snel weer een thuis te krijgen dat ze verdienen. Steun onze actie, alles helpt”, laat WOODS weten via Instagram.

https://www.instagram.com/p/CphuQTOsXuN/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D

 

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×