Aan de Timorstraat is vandaag hard gewerkt. (Foto: ingezonden)

Buurtbewoners Timorstraat houden grote schoonmaak

Buurtbewoners hebben zaterdag grote schoonmaak gehouden rondom het plantsoen bij de speeltuin op de kruising Sumatrastraat en Timorstraat. Vele kinderen hielpen ook een handje mee. Deze zaterdag werd in het hele land alweer de 21e Landelijke Opschoondag gehouden. Op heel veel plaatsen gingen mensen in hun buurt de straat op om samen met vrienden, familie, buren en collega’s straten, parken, pleintjes, vijvers en grachten schoon te maken.

Buurtbewoner Evelien meldt dat ze het ongelooflijk vindt dat er zoveel troep te vinden was in het plantsoen. Ook vindt ze het opvallend dat er onlangs is gesnoeid en dat al het snoeiafval gewoon is blijven liggen.

Duurzaamheid Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×