(Foto: PR)

Gebr. De Nobel voor één avond een heuse pianobar

Upright Piano’s tovert op woensdagavond 29 maart Gebr. de Nobel om tot een echte pianobar, met verzoekjes, medleys en meezingers. Maar bij deze XXL editie doet de band daar nog een schepje bovenop. Ze hebben namelijk diverse gastartiesten uitgenodigd.

Jan Stroomer die de avond samen met Guido Marchena organiseert voorspelt een geweldige avond. “De crème de la crème van de Leidse popscene zal er optreden in een sfeer vergelijkbaar met Vrienden van Amstel Live.”

In het Sleutelstadprogramma Cultuur071 vertelt Stroomer over het ontstaan van Upright Piano’s: “Samen met Guido heb ik ruim tien jaar geleden deze reizende pop-up pianobar opgericht. We spelen allerlei herkenbare nummers en door de inbreng van verzoekjes is er aansluiting bij ieder publiek.”

Stroomer: “Voor ons is het ook ontzettend leuk om te doen. Naast ons dagelijks werk waarbij we meer serieus met muziek aan de slag zijn, is het heerlijk om op zo’n avond lekker onbevangen los te gaan.”

Bezetting
Bij Upright Piano’s XXL speelt de band in uitgebreide bezetting. Met negen gastoptredens van onder andere John Zwaan die jarenlang de zanger was van Miracle. Een van ’s werelds beste Queen coverbands, en Ewout de Bruijn die met De Deik covers van De Dijk speelt.

Cultuur Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×