Golfbaan het wedde
Golfbaan Het Wedde in Voorschoten.

Open dag bij golfbaan Het Wedde

Golfbaan Het Wedde opent op zaterdag 29 april zijn deuren voor iedereen die wil kennismaken met golf. Medewerkers van Sportfondsen-Voorschoten BV, vrijwilligers van de Voorschotense Golf Club (VGC) en de golfprofessional (Mountain Lion Golf Academy) staan klaar om geïnteresseerden te voorzien van informatie over de club, de golfschool en de 9 holes PAR3 baan.

Golfen is een sport voor jong en oud. Op golfbaan Het Wedde is het voor zowel beginners als gevorderden mogelijk om, omringd door de natuur, een balletje te slaan. Daarnaast is er kennismakingsprogramma met de Pro, de baan, de club en de golfsport in het algemeen. In de ochtend verzorgt de Pro een korte ‘clinic’ putten, chippen en afslaan: clubs en ballen zijn voorradig.

De organisatie vraagt geïnteresseerden om zich voor 22 april aan te melden onder vermelding van een voorkeurstijd, golfervaring en leeftijd via contact@vgcgolf.nl.

Mensen die al in het bezit zijn van GVB/Handicap-54 kunnen op 29 april gratis golfen tussen 10.00 en 12.00 uur door van te voren een starttijd te boeken. Hole 1 en 9 zijn gesloten in verband met de clinics.

Meer informatie staat op  www.golfbaanhetwedde.nl.

Sport Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×