vrijwilliger zwembad de vliet
Een vrijwilliger van zwembad De Vliet. (Foto: De Vliet)

Vrijwillige toezichthouders gezocht voor zwembad De Vliet

Openluchtzwembad De Vliet is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor uitbreiding van het vrijwilligersteam. Naast professionele badmeesters en uitzendkrachten zijn vrijwilligers belangrijk bij het houden van toezicht, als waarborg voor de veiligheid. Het zwembad is dit jaar geopend van 29 april tot en met 1 oktober.

Kun je goed zwemmen en ben je minimaal 18 jaar? Geef je dan op voor deze interessante vrijwilligersbaan. Je wordt gratis opgeleid door de Leidse Reddingsbrigade tijdens twee trainingsavonden. Ook is er een korte schriftelijke toets, op basis van het toezichtplan van De Vliet en een afsluitende avond in het zwembad. De gratis avondopleiding start op dinsdag 11 april. Tijdens je eerste dienst zorgt een ervaren vrijwilliger dat je goed wordt ingewerkt.

De diensten zijn alleen doordeweeks en van 7.00 tot 9.30 uur of van 17.00 tot 19.30 uur. (In mei en september zijn de diensten een uur langer in de ochtend of een uur eerder in de middag).
Op basis van je mogelijkheden word je een keer per maand tot twee keer per week ingezet. Je kunt zelf je dienst aanvragen via het online rooster.

Ben je enthousiast? Voor meer informatie en aanmelding kun je e-mailen naar vrijwilligersvliet@gmail.com.

Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×