handtekening plaatsen in zweetkamertje
(Foto: Laura Groen)

Alsnog je handtekening zetten in het Zweetkamertje

Het is misschien wel de mooiste traditie in Leiden: na de buluitreiking je naam vereeuwigen in het Zweetkamertje in het Academiegebouw van de Universiteit Leiden. Maar tijdens de coronapandemie was dit voor afgestudeerden lange tijd niet mogelijk. Maar de Universiteit is deze afgestudeerden niet vergeten: zij kunnen dit voorjaar alsnog hun handtekening plaatsen.

Het is een idee van alumnicoördinator Sanderien de Jong en Maud Alberts van het Alumnibureau. Iedereen die in coronatijd afgestudeerd is heeft een speciale uitnodiging ontvangen; ze kunnen alsnog hun naam schrijven naast die van andere afgestudeerden, onder wie koning Willem-Alexander en zijn moeder prinses Beatrix.

De respons is volgens het Alumnibureau overweldigend: “De eerste twee data waren binnen een dag volgeboekt”, zegt de Jong. Ook kregen ze veel enthousiaste mailtjes van alumni dat ze zo blij waren met het initiatief. “Heel erg fijn om te merken dat we echt in een behoefte voorzien.”

Op 26 mei en 2, 9 en 16 juni zijn alle zogenaamde ‘corona-afstudeerders’ van harte welkom in Leiden.

Ben je ook in coronatijd afgestudeerd maar heb je geen e-mail ontvangen? Op 9 en 16 juni is nog plek, dus meld je snel aan.

Zweetkamertje Leiden

Het Zweetkamertje in Leiden. (Foto: Universiteit Leiden)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leiden Maatschappij Onderwijs Universiteit Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×