Nelly Brands en Jacintha Boere-van der Starre kregen woensdagochtend de koninklijke onderscheiding. (Foto: Robbert Beurse).

Lintjes in Zoeterwoude voor Brands en Broere

Nelly Brands en Jacintha Boere-van der Starre kregen woensdagochtend de koninklijke onderscheiding, Lid in de Orde van Oranje-Nassau, uitgereikt in de raadzaal van Zoeterwoude door de burgemeester van Zoeterwoude, Fred van Trigt. Zij ontvingen een lintje als erkenning voor hun persoonlijke, bijzondere verdiensten voor de samenleving.

Mevrouw Nelly Brands. Lid in de Orde van Oranje- Nassau.
Nelly Brands zet zich al decennialang in voor de winkelstad Leiden. Zij doet dit als bestuurslid van de winkeliersvereniging Doezastraat (1997 – 2007), waarvoor ze ook diverse activiteiten organiseert zoals de 5 mei markt. En als bestuurslid van de winkeliersvereniging Pieterskwartier (2007 tot 2014).  Daarnaast is ze sinds 2007 lid van de adviescommissie Centrum Management Leiden (CML) en vanaf 2018 tot heden lid van het Aanjaagteam Binnenstad Leiden. Ook is ze mantelzorger en vrijwilliger bij de Marathon.

Mevrouw Jacintha Boere-van der Starre. Lid in de Orde van Oranje- Nassau.
Jacintha Boere zet zich al vele jaren in voor de huurdersbelangen in Zoeterwoude. Zij is ooit betrokken geraakt bij de belangenbehartiging toen haar eigen woning moest worden gerenoveerd. Sinds die tijd (2003) zet Boere zich in als voorzitter van de Huurderij  voor de belangen van alle betrokkenen. En vanaf 2016 tot heden is Boere secretaris bij Huren Holland Rijnland (HHR).

 

Maatschappij Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×