Gemiva gebouw Zoeterwoude
De locatie van Gemiva in Zoeterwoude. (Foto: Robbert Beurse)

Gemiva organiseert banenborrels voor werk in de gehandicaptenzorg

Stichting Gemiva organiseert banenborrels voor mensen die geïnteresseerd zijn in de gehandicaptenzorg. Op de bijeenkomsten wordt gesproken over de mogelijkheden voor een vaste of flexibele baan, een stageplek, leerwerkplek of vrijwilligerswerk. De borrels vinden plaats op 1, 8 en 15 juni in Oegstgeest, Zoeterwoude en Alphen aan den Rijn.

“Belangstellenden kunnen tijdens de banenborrels op een laagdrempelige manier met ons kennismaken. En wij met hen”, vertelt Lisanne Hogervorst, regiodirecteur bij Gemiva. “We hebben regelmatig vacatures en daarom ontmoeten we graag mensen in de regio die interesse hebben in werk bij Gemiva. We zoeken ervaren professionals, maar we hebben ook opleidingsplaatsen. Dus ook als je geen ervaring hebt in de gehandicaptenzorg: kom gewoon eens vrijblijvend praten. Het is een prachtige en veelzijdige sector om in te werken.”

De bijeenkomsten zijn van 18.00 tot 20.00 uur. De eerste banenborrel is donderdag 1 juni in Oegstgeest aan Louise de Colignylaan 29. Verder zijn er donderdag 8 juni aan de Blankaartweg 2 in Zoeterwoude en donderdag 15 juni aan de Meerkoetstraat 3 in Alphen aan den Rijn banenborrels. Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of begeleiding nodig hebben. 

 

Maatschappij Oegstgeest Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×