De deelnemende bedrijven stellen belangeloos hun rijdend materieel en chauffeurs beschikbaar. (Video: Brigit Disseldorp)

Zestiende Leidse Toetertoer weer een luidruchtige belevenis

Onder luid getoeter is zaterdag de zestiende editie van de Leidse Toetertoer van start gegaan. Zo’n vijftig trucks vertrokken om 10.00 uur luid toeterend met aan boord meer dan tachtig mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Dit keer maakten zij een rit door de Bollenstreek.

De colonne vertrok om 10.00 uur vanaf het Flora Rijnsburg terrein en reed in een lange stoet luid toeterend door Valkenburg, Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Oegstgeest, Leiderdorp en Leiden. Om 12.00 uur kwam de Toetertoer weer op de startlocatie aan, waar de deelnemers en chauffeurs een lunch kregen aangeboden van Florantine. De Toetertoer is een initiatief van Lions Club Leiden Oude Rijn, in samenwerking met stichting VTV Leiden (Vrijetijdsvereniging Leiden).

De deelnemende bedrijven stellen belangeloos hun rijdend materieel en chauffeurs beschikbaar. Motoragenten van Politie Hollands Midden en vele vrijwilligers van het Motor Begeleidings Team zorgen voor de verkeersbegeleiding. De Toetertoer wordt gesponsord door vele bedrijven uit Leiden en omgeving. De opbrengst gaat naar VTV Leiden.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×