Met deze foto werd de winnende school bekendgemaakt. (Foto: Sportfondsen Voorschoten)

Basisschool Emmaus is 'School van het jaar' van Voorschoten

Voorschoten4Kids en Zwembad het Wedde hebben bekendgemaakt welke school de meeste leerlingen het zwemwater in kreeg tijdens het ‘School van de week’ project. Basisschool Emmaus kwam met de meeste zwemmers en is hierom uitgeroepen tot ‘School van het jaar’.

Alle Voorschotense basisscholen werden het afgelopen schooljaar vier keer uitgenodigd om op woensdagmiddag met zoveel mogelijk leerlingen te komen zwemmen in Het Wedde. De leerlingen kregen vouchers waarmee ze korting kregen op de toegangsprijs. Per school is uitgerekend hoeveel procent van het totale aantal schoolkinderen het water inging. Basisschool Emmaus heeft gewonnen. Op de voet gevolgd door De Vink (2e plaats) en de Fortgensschool (3e plaats).

De winnende basisschool mag zich een jaar lang ‘School van het jaar’ noemen. Daarnaast mogen de leerlingen woensdagmiddag 21 juni gratis komen zwemmen in het zwembad.

Het School van de week project, en daarmee de verkiezing tot School van het jaar, is een initiatief van Voorschoten4Kids dat Voorschotense kinderen stimuleert om te sporten, spelen en muziek te maken.

Maatschappij Onderwijs Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×