Al wandelend in de zon genieten van een hapje en een drankje en ook nog een goed doel steunen. Dat is het Singelparkdiner. (Foto's: Chris de Waard)

Zondag laatste kans voor deelname aan Singelparkdiner

In de stralende zon wandelden ontelbare Leidenaren en bezoekers van de Lakenfeesten op hun gemakje de 6,5 kilometer van de Leidse Singelparkroute. Dat is altijd al een goed idee, maar tijdens de Lakenfeesten is er sinds vorig jaar een extra reden: het Singelparkdiner.

Vooraf kopen de deelnemers een ticket en wandelen langs de deelnemende restaurant voor een hapje en een drankje. Er zijn drie rondes, twee waren op zaterdag, maar ook op zondag is er nog gelegenheid om in de middag in te schrijven voor de lunchronde.

De opbrengst van het Singelparkdiner gaat naar het Leidse Hospice Issoria. Vorig jaar kon die instelling maar liefst 20.000 euro bijschrijven en de Vrienden van Issoria hopen dat dat bedrag dit jaar ten minste wordt geëvenaard. Het hospice komt elk jaar een flink bedrag tekort op de exploitatie en daarom worden er in de loop van het jaar enkele evenementen georganiseerd om dat gat te dichten. Naast het singelparkdiner is de Slag om Leiden daarbij een belangrijke gelegenheid om geld op te halen.

Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×