Nanne Kramer
Nanne Kramer. (Foto: Gemeente Zoeterwoude)

Zoeterwoude heeft nieuwe interim gemeentesecretaris

Het college van de gemeente Zoeterwoude heeft deze week ingestemd met de aanstelling van Nanne Kramer als interim gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente. Kramer neemt daarmee de taken over van Anne de Baat die deze functie de afgelopen maanden tijdelijk heeft waargenomen.

De invulling van de vacature van gemeentesecretaris staat per 1 augustus open. Dan neemt gemeentesecretaris Wilma Zoetemelk officieel afscheid bij de gemeente Zoeterwoude. Zoetemelk zit al geruime tijd thuis. Volgens ingewijden wegens een hoogopgelopen conflict met burgemeester Fred van Trigt. Waarnemend gemeentesecretaris De Baat heeft aangegeven niet beschikbaar te zijn om de functie over te nemen.

Omdat er volgens burgemeester Fred van Trigt de komende tijd grote zaken op de agenda staan heeft het college gekozen om de functie eerst interim te vervullen. “Denk hierbij aan zaken op het gebied van bouwen en wonen, maar ook kwesties rond het sociale domein vragen om continuïteit die met de komst van een interim gemeentesecretaris geboden wordt”, licht Van Trigt toe. “Het is prettig voor de gemeente en voor de organisatie dat Kramer zijn ruime ervaring en kennis in de komende periode gaat inzetten.” Kramer blijft tot het moment waarop de vacature gemeentesecretaris/ algemeen directeur is vervuld.

Politiek Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×