(Foto: Pixabay)

Leidenaar Dean James tekent contract bij Go Ahead Eagles

De Leidse voetballer Dean James heeft een driejarig contract getekend bij Eredivsieclub Go Ahead Eagles uit Deventer. De linksback heeft na een proefperiode bij de club een contract weten af te dwingen. James komt over van F.C. Volendam, waar hij de afgelopen negen jaar voor speelde. Hij begon zijn voetbalcarrière bij het Leidse DoCoS.

De Leidenaar promoveerde vorig seizoen met F.C. Volendam naar de Eredivisie en maakte daar zijn debuut op het hoogste Nederlandse niveau. Bij Volendam kwam hij uiteindelijk niet meer aan spelen toe, waardoor zijn contract niet werd verlengd.

De 23-jarige voetballer wist tijdens zijn proefperiode bij Go Ahead Eagles een goede indruk te maken, ondanks dat hij afgelopen seizoen een tijd lang niet kon spelen vanwege een blessure. James laat op sociale media weten dat hij erg veel zin heeft in zijn nieuwe avontuur.

De Leidse voetballer kwam via DoCoS bij de jeugdopleiding van AFC Ajax terecht. In 2014 stapte hij over naar de jeugdopleiding van F.C. Volendam waar hij in oktober 2020 zijn debuut mocht maken in het eerste elftal. Bij zijn debuut tegen F.C. Dordrecht wist hij tevens te scoren.

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×