Het pand van de SP Leiden in de Marnixstraat. (Foto: Chris de Waard)

Ook in de zomer op de koffie bij de SP Leiden

De SP Leiden houdt ook de hele zomer gratis koffie-ochtenden op maandag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. “We merken dat veel mensen ook in de zomermaanden behoefte hebben aan ontmoeting of hulp bij iets waar ze zelf niet uitkomen”, zegt oud-raadslid Ries van Walraven die tegenwoordig de SP-hulpdienst bemenst. “Daarom blijven we in de zomer gewoon open.”

Voor mensen met hulpvragen wordt een afspraak gepland met een medewerker van de SP-Hulpdienst. Die heeft brede kennis en biedt gratis ondersteuning aan mensen met uiteenlopende vragen over bijvoorbeeld inkomen, toeslagen en wonen. “Maar mensen kunnen ook gewoon voor de gezelligheid komen”, benadrukt Van Walraven. “En het is voor iedereen, dus niet alleen voor mensen uit de buurt van ons pand.”

In het pand van de SP, de SPeer, aan de Marnixstraat 18 in Leiden, worden de koffie-ochtenden gehouden. Iedereen kan gewoon binnen lopen. Mensen met vragen kunnen als ze dat liever doen ook bellen met de SP-Hulpdienst via 071-521 91 53 of mailen naar hulpdienstleiden@sp.nl.

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×