Restaurant Donatello’s failliet

Het Italiaanse restaurant Donatello’s in de Haarlemmerstraat is afgelopen week failliet verklaard. Het bankroet werd op 25 juli uitgesproken. Eigenaar Ed Roubos laat via de sociale mediakanalen van het bekende Leidse restaurant weten dat de situatie voor zijn restaurant niet meer houdbaar is. “Daarom zullen wij een tijd dicht moeten.”

Roubos spreekt van een eerlijk en niet het meest makkelijke bericht. “Zoals iedereen weet, is de coronaperiode voor veel horecazaken enorm ingrijpend geweest. Zo ook voor Donatello’s. Rekeningen moeten betaald blijven worden en ondertussen wil ik iedereen elke dag met een glimlach ontvangen. Maar de zorg om de financiële situatie is mij de afgelopen jaren niet in de koude kleren gaan zitten.”

Roubos heeft de hoop op een doorstart nog niet verloren. “Ik ga de komende tijd met veel mensen in gesprek om te kijken hoe we dit gaan oplossen en of we Donatello’s weer terug kunnen krijgen naar een gezonde zaak. Ik zal hier al mijn energie voor nodig hebben.” Hij besluit met de hoop dat de huidige sluiting niet het definitieve einde is. “En dat we jullie dus snel weer mogen ontvangen met een glimlach en jullie verhalen mogen horen. Tenslotte zijn we bij Donatello’s toch een beetje familie.”

Economie Leiden Donatello's failliet

Meer in dossier Donatello's failliet

Meer in dossier Donatello's failliet


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×