(Foto: PR)

Corpus verkoopt Hilton Garden Inn Hotel langs A44

International Hotel Capital Partners (IHCP) heeft het Hilton Garden Inn Hotel langs de A44 op de grens van Leiden en Oegstgeest gekocht. Het hotel ging vorige maand via een veiling in de verkoop.

De nieuwe eigenaar neemt niet alleen het vastgoed over, maar blijft het hotel ook onder de huidige naam exploiteren. Het in 2013 geopende hotel telt 173 kamers, zes zalen, een bar en  een restaurant. “Met Hilton, Marriott en Accor hebben we nu de drie meest prominente internationale hotelorganisaties in huis”, zegt directeur hotels Remco Gerritsen van IHCP. Die Nederlandse ontwikkelaar en operator van hotels heeft hotels in verschillende steden. Het gaat daarbij om het Mercure Amersfoort Centre, Renaissance Amsterdam Schiphol Airport, Moxy Amsterdam Schiphol Airport, Moxy The Hague en Residence Inn The Hague.

Productiemaatschappij RECO Development is de verkopende partij. De eigenaar van het naastgelegen Corpus wil zich volgens project director Simone Kok concentreren op de verdere wereldwijde uitrol van de interactieve attractie. “Naast Leiden heeft CORPUS inmiddels ook een vestiging in Ma’anshan, Anhui Provincie, China.”

Economie Leiden Oegstgeest


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×