(Foto: Chris de Waard)

Genomineerden in verkiezing mooiste gemeentehuis

In de verkiezing van het mooiste gemeentehuis in de regio die Radio West deze zomer houdt, zijn de genomineerden bekend gemaakt. Daar zijn drie gemeentehuizen uit ons verzorgingsgebied bij. Het Leidse stadhuis, het gemeentehuis van Oegstgeest en Raadhuis de Paauw in Wassenaar.

Iedereen kan nog tot en met vrijdag 1 september stemmen voor het mooiste (voormalige) gemeentehuis.

Naast de drie eerder genoemde gemeentehuizen, zijn er nog zeventien andere genomineerd in het noordelijk deel van Zuid-Holland. Het gaat daarbij niet alleen om historische panden. Zo is bijvoorbeeld ook het moderne IJspaleis een van de genomineerden. Zo wordt het Haagse stadhuis in de hofstad wordt benoemd. Den Haag is trouwens de enige plaats met twee genomineerde panden, want ook het oude raadhuis aan de Dagelijkse Groenmarkt komt in aanmerking voor de titel ‘mooiste gemeentehuis van de regio’.

De uitslag wordt in de eerste week van september bekendgemaakt. De jury bestaat uit commissaris van de Koning in Zuid-Holland Jaap Smit, voormalig burgemeester van Zoetermeer Charlie Aptroot en toerisme-expert Angelique Werner. Uit alle inzenders heeft de jury de lijst met twintig ge nomineerden samengesteld.

Leiden Maatschappij Oegstgeest Regio Wassenaar


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×