(Foto: Repair Café Voorschoten)

Repair Café Voorschoten gaat weer van start

Na de zomerstop gaan de vrijwilligers van het Repair Café ook in Voorschoten weer aan de slag. Op zaterdag 26 augustus is het café dan geopend van 10.00 tot 15.00 uur in atelier Zij aan Zij in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108.

Iedereen met defecte huishoudelijke apparaten, zoals broodroosters, stofzuigers, koffiezetapparaten, scheertoestellen en lichtarmaturen kan langskomen om de boel te laten herstellen.  Kortom alle apparaten met een snoer en stekker. Ook kapot meubilair, speelgoed en kleine fietsreparaties komen in aanmerking voor reparatie. Messen en scharen kunnen bij het Repair Café worden geslepen.

De hulp van het Repair Café Voorschoten is gratis, maar voor benodigde onderdelen zoals stekkers, snoeren, lampen en batterijen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Een vrijwillige financiële bijdrage van de bezoekers wordt op prijs gesteld. De opbrengst daarvan wordt gebruikt voor de aanschaf van gereedschappen en materialen.

Vrijwilligers
Het Repair Café Voorschoten is nog op zoek naar vrijwilligers met kennis van elektrische en elektronische apparaten. Doordat er steeds meer bezoekers met defecte elektrische apparaten langskomen, lopen de wachttijden de laatste tijd op. Geïnteresseerden kunnen op de laatste zaterdag van de maand langskomen en kennis maken met het team en de aanwezige bestuursleden. Lukt dat niet, dan kan er ook een afspraak worden gemaakt op een ander moment. Neem in dat geval contact op met Eveline Wiegant via evelinewiegant@gmail.com.

Het Repair Café Voorschoten wordt altijd op de laatste zaterdag van de maand gehouden van 10.00 tot 15.00 uur, behalve in de maanden juli en december.

Duurzaamheid Maatschappij Voorschoten


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×