Big Bazar in winkelcentrum de Kopermolen in de Merenwijk. (Foto: Louis Smit)

Verhuurder: Big Bazar in Merenwijk blijft open

De winkel van Big Bazar in de Leidse Merenwijk blijft open. Dat laat Van der Vorm Vastgoed, eigenaar van winkelcentrum de Kopermolen, weten aan Sleutelstad. Dit naar aanleiding van berichten over plannen om een deel van de Big Bazar-winkels in Nederland te sluiten.

“Big Bazar in de Kopermolen is een van de beter draaiende winkels, dus hier gelukkig geen problemen op het moment”, aldus Jeroen Bakker van winkelruimteverhuurder Van der Vorm Vastgoed. “Dit houdt in dat hij gevestigd blijft in de Kopermolen tot de herontwikkeling van het winkelcentrum. Daarbij zit het in de pen dat Big Bazar over een poos plaatsmaakt voor de supermarkt Lidl, die binnen de Kopermolen verhuist. Maar dat staat los van de plannen van Big Bazar zelf.”

Big Bazar deelde onlangs mee dat marktontwikkelingen hebben geleid tot forse lastenstijgingen. Ook drukken langjarige huurcontracten zwaar volgens het bedrijf. Het liet niets los over de vraag in welke plaatsen Big Bazar-winkels worden gesloten. Over de toekomst van de andere Big Bazar-vestigingen in onze regio, in de Stevenshof en in Leiderdorp, is nog niets bekendgemaakt.

 

Economie Leiden Leiderdorp


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×