Fotowedstrijd in Cronesteyn Polderpark. (Archieffoto: Stichting Groen Cronesteyn)

Stichting Groen Cronesteyn organiseert oogstmarkt

De Stichting Groen Cronesteyn organiseert met Volkstuinvereniging Cronesteyn op zondag 3 september een oogstmarkt bij de Tuin van de Smid in Leiden.

Op het programma staan een tentoonstelling van producten uit de volkstuinen van Cronesteyn. Ook zijn er zelfgemaakte gerechten. Na afloop van de markt is er een veiling van de producten. Ook voor kinderen zijn er verschillende activiteiten.

In verschillende kramen worden producten aangeboden die een relatie tot het polderpark hebben. Het gaat daarbij om zuivelproducten, biologische groenten, bloembollen en honing.

Fotowedstrijd
De fotowedstrijd die eerder deze zomer werd georganiseerd, bleek een groot succes. 81 fotografen hebben 421 natuurfoto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen worden de twaalf mooiste foto’s uitgekozen door een jury bestaande uit de fotografen Winand Stut en Henk Aschman. Deze worden op de oogstmarkt tentoongesteld. Uit de laatste twaalf foto’s worden door het publiek de drie mooiste uitgekozen. De prijswinnaars worden eind van de middag bekend gemaakt.

Meer informatie over de oogstmarkt is te vinden op de website van Groen Cronesteyn.

 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×