De nieuwe locatie van C&A aan de Aalmarkt. (Foto: Chris de Waard)

Eigenaar V&D-pand blij met C&A als nieuwe huurder

Eigenaar Alexander van Nimwegen van het voormalige V&D-pand aan de Aalmarkt is blij met C&A als nieuwe huurder, zo vertelt hij aan Sleutelstad. “Ze gaan echt een waanzinnig mooie winkel maken op een deel van de begane grond van het gebouw. Spannend ook dat hiermee de eerste stap van de herontwikkeling van de oude V&D echt gaat beginnen en we het iconische pand zo snel mogelijk weer ‘aan’ kunnen zetten als kloppend hart van de binnenstad.”

Hij vervolgt: “We zijn samen met de gemeente druk bezig met de verdere plannen rondom het gebouw en hopen hier binnenkort meer over te kunnen melden. We willen zo snel mogelijk met de eerste stap van de verbouwing van de toekomstige C&A-winkel beginnen. Daarnaast hebben we ook al andere huurders voor de begane grond. Daarover later meer. Als Leids bedrijf zijn we erg blij dat we de C&A als winkel voor de binnenstad hebben kunnen behouden.”

Deze week werd bekend dat C&A de Haarlemmerstraat verruilt voor een nieuwe locatie. In het pand op de Haarlemmerstraat komen twee nieuwe winkels: Cotton Club en The Sting. Die laatste verhuist daarvoor van de Breestraat naar de nieuwe locatie. Van Nimwegen, die ook eigenaar is van dat winkelpand aan de Breestraat, heeft al een nieuwe huurder voor het pand dat The Sting gaat verlaten. Welke wil hij nog niet zeggen.

Economie Leiden Maatschappij C&A en The Sting verhuizen


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×