(Foto's: Emile van Aelst)

Leidse Zwemvierdaagse officieel gestart

Deze week wordt de 47e editie van de Leidse Zwemvierdaagse georganiseerd in zwembad de Vliet. Dit jaar zwemmen bijna vijfhonderd deelnemers een afstand van in totaal twee kilometer. Zwembad de Vliet opent de hele week van 19.00 uur tot 20.45 uur het buitenbad voor de zwemmers. De deelnemers ontvangen na de finish het bekende Zwemvierdaagse kruisje.

De zwemmers leggen in vier van de vijf avonden vijfhonderd meter af. Iedere avond wordt er begonnen met een muzikale warming up, om vervolgens tien baantjes te zwemmen. Het is nog mogelijk om mee te doen. Geïnteresseerden kunnen zich uiterlijk vandaag nog inschrijven voor de Zwemvierdaagse, dit kan aan de kassa voor €9,50 per deelnemer. Ook zijn supporters van harte welkom om de zwemmers aan te moedigen. Iedere avond is het restaurant geopend en is er muziek.

Badmutsendag
Donderdagavond is een speciale avond voor de zwemmers: badmutsendag. Zwemmers mogen hun gekste, mooiste of opvallendste badmuts, petje, hoedje of hoofddeksel op doen.

  • Onder het genot van een ondergaande zon begonnen de eerste deelnemers met hun zwemvierdaagse.
    Onder het genot van een ondergaande zon begonnen de eerste deelnemers met hun zwemvierdaagse.
Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×