(Video: Brigit Disseldorp)

Leiderdorp kijkt terug op feestweekend met Jaarmarkt en Vriendenfeesten

Inwoners van Leiderdorp hebben afgelopen weekend niet stil hoeven zitten. Vanaf vrijdag tot en met zondag vonden in de Houtkamp de Vriendenfeesten plaats en op zaterdag kon men een bezoek brengen aan de Jaarmarkt op de Laan van Berendrecht.

De Vriendenfeesten Leiderdorp kende een programma van drie dagen. Vrijdag de vriendenquiz voor vriendengroepen, bedrijven en andere teams. Op zaterdagmiddag brommers kiek’n met  een afsluitende borrel. In de avond stond op het podium een bandje en later vond hier de Dance Classics Party plaats. Op zondag konden bezoekers meezingen met de artiesten en Hollandse hits bij Unity NL on Tour.

Jaarmarkt
Op zaterdag vond de vijfde editie van de Jaarmarkt in Leiderdorp plaats. Op de Laan van Berendrecht stonden honderden kramen en ook waren er verschillende pleinen ingericht. Zo was er het FloreoKids Kinderplein, Cultuurplein en het Zorgplein. Dit jaar had de Jaarmarkt voor het eerst een open podium. Hier konden Leiderdorpers hun talenten laten zien. Jesse won uiteindelijk het open podium met zijn pianospel. Hij deed een Queen-medley waarmee hij uiteindelijk honderd euro won.

Leiderdorp Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×