PvdD Leiden omarmt nieuw partijbestuur

De Partij voor de Dieren in Leiden heeft er alle vertrouwen in dat de partij de gelederen weer kan sluiten en de blik op de toekomst zal richten, nu er een interim-bestuur is aangetreden.

Het oude bestuur heeft alle provinciale afdelingen gevraagd om iemand af te vaardigen voor het interim-bestuur. “Fijn en knap dat de afdelingen binnen 24 uur een mooi team hebben neergezet”, meldt een van de inmiddels afgetreden leden van het oude bestuur Marnix van der Werf.

Het interim-bestuur bestaat uit Meike de Boer, Michiel Knol, Paul van Gent, Guus Beckett, Anneline Mook, Annemarie van Gelder, Renée Müller en Sandra Schoenmakers. Die eerste , Meike de Boer, komt uit Leiden en was eerder voorzitter van de afdeling Zuid-Holland van de partij.

De twee Leidse gemeenteraadsleden die een plek in de Tweede Kamer ambiëren zijn enthousiast over het nieuwe waarnemend bestuur. “Ik heb er vertrouwen in en vindt de manier waarom het tot stand is gekomen ook een goede oplossing”, zegt de Leidse fractievoorzitter Martine van Schaik die plek 6 van de kandidatenlijst toebedeeld heeft gekregen. “Aan Meike hebben ze ook echt een goeie.” Ook Malcolm Jones, de kandidaat op plek 15 voor de Tweede Kamerverkiezingen, ziet het wel zitten met dit interim-bestuur. “Ik heb er alle vertrouwen in.”

Dick de Vos, de Leidse PvdD-man van het eerste uur sluit zich daarbij aan. “Ik ken er drie en daar heb ik wel vertrouwen in. Met een vierde had ik een goed en open gesprek.”

Leiden Politiek Esther Ouwehand


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×