Het Zuid-Hollandse provinciehuis in Den Haag. (Foto: Chris de Waard)

PvdD-Statenlid Hoogerwerf voorlopig uit de running

Het opstappen van het landelijke bestuur van de Partij voor de Dieren heeft ook gevolgen voor de provinciale Statenfractie van de partij in Zuid-Holland. Het inmiddels oud-bestuurslid Hanke Hoogerwerf maakt ook deel uit van de fractie van de PvdD Zuid-Holland en doet voorlopig een stapje terug. In overleg met fractievoorzitter Carla van Viegen gaat Hoogerwerf met ziekteverlof.

“Ze heeft natuurlijk nogal wat over zich heen gekregen”, zegt fractievoorzitter Van Viegen. “Hanke heeft zich ziek gemeld wegens overbelasting en zal na een vaste periode van 16 weken haar Statenwerk weer hervatten. Robert-Jan Vonk zal haar gaan vervangen in deze periode.”

Advertentie

Politiek Regio Esther Ouwehand


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×