Sportcomplex 1574
Het Leidse sportcongres vindt dit jaar plaats in het nieuwe Sportcomplex 1574. (Foto: Chris de Waard)

Nieuwe datum Sportcongres Leiden wegens te weinig aanmeldingen

Vanwege te weinig inschrijvingen wordt het Leidse Sportcongres verplaatst naar donderdag 23 november. Voor veel verenigingen bleek de gekozen datum in oktober niet goed uit te komen, laat de organisatie weten.

Het programma blijft nagenoeg hetzelfde. Er is een informatief programma samengesteld met aandacht voor hoe om te gaan met criminele activiteiten op de sportvereniging tot de mogelijkheden die het vernieuwde Sportakkoord II biedt.

Het Leidse sportcongres vindt dit jaar plaats in het nieuwe Sportcomplex 1574. Er wordt begonnen met een plenair deel waarbij Job van Eunen de bezoekers op een interactieve manier meeneemt in het door hem ontwikkelde concept ‘Gelukkige Vereniging’.

Na de pauze gaan de deelnemers uiteen in werkgroepen. De avond wordt afgesloten met een borrel en een sportquiz om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Meer informatie is te vinden op www.sportstadleiden.nl. Sportbestuurders, commissieleden en sportliefhebbers kunnen zich aanmelden via deze link.

Programma
19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Opening
19.35 uur: Job van Eunen over ‘De Gelukkige Vereniging’
20.20 uur: Pauze
20.50 uur: Workshops
22.00 uur: Afsluiting Sportcongres
22.10 uur: Borrel met sportquiz
23.00 uur: Einde

De workshops gaan over het Sportakkoord II, dealbrekers, NORMaal gedrag op de vereniging, internationals in Leiden en keep youngsters involved.

Leiden Maatschappij Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×