De hele komende week zijn er werkzaamheden aan het treinspoor. (Foto: Pixabay)

Tijdens herfstvakantie extra werkzaamheden aan het spoor

De herfstvakantie begint en dat betekent meer werkzaamheden aan het treinspoor. Tussen Schiphol en Leiden zijn er met name in de nacht verschillende werkzaamheden en ook tussen Leiden en Utrecht kun je vertraging oplopen. Hieronder lees je wanneer en op welke trajecten je rekening moet houden met extra reistijd.

Schiphol – Den Haag en Amsterdam – Leiden
Van zaterdag 0.30 uur tot en met zondag 7.05 uur is de dienstregeling tussen Schiphol Airport en Den Haag Centraal aangepast, net als tussen Amsterdam Centraal en Leiden Centraal. Er worden stop- en snelbussen ingezet. Houd daarom de reisinformatie van de NS in de gaten.

Utrecht – Leiden en Utrecht – Den Haag
Van zondag 23.30 uur tot en met maandag 3.00 rijden er alleen bussen tussen Utrecht Centraal en Leiden Centraal en tussen Utrecht Centraal en Den Haag Centraal.

Leiden – Amsterdam
Op maandag 4.40 uur is de dienstregeling op dit traject gedurende anderhalf uur aangepast. Houd daarom de reisplanner van de NS in de gaten.

Leiden – Schiphol
Woensdagnacht rijden er op dit traject snelbussen van 1.15 uur tot 5.15 uur.

Leiden – Schiphol, Leiden – Rotterdam
Van donderdagochtend 19 oktober 5.35 uur tot ’s avonds 20.45 uur rijden er minder intercity’s tussen Schiphol Airport en Leiden Centraal en tussen Leiden Centraal en Rotterdam Centraal.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×