Sanne Kramp is het nieuwe bestuurslid communicatie, marketing en pr van ZZ Leiden Basketball. (Foto: PR)

Sanne Kramp treedt toe tot bestuur ZZ Leiden Basketball

Tijdens de bestuursvergadering heeft ZZ Leiden Basketball maandagavond besloten dat Sanne Kramp tot het bestuur toetreedt. Zij wordt verantwoordelijk voor de portefeuille communicatie en volgt Niek van Bemmel op die afgelopen zomer een punt achter zijn bestuurslidmaatschap zette.

Kramp is 29 jaar, geboren en getogen in Leiden en bezoekt al van jongs af aan de wedstrijden van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. In het dagelijks leven werkt ze in Amsterdam als HR-adviseur op een advocatenkantoor. “En inmiddels heb ik ook ervaring opgedaan in verschillende marketing- en communicatieprojecten.”

Bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball ontfermt Kramp zich voortaan over de portefeuille die Niek van Bemmel de afgelopen vijf jaar onder zijn hoede had. Het gaat naast communicatie ook om marketing en PR. “Ik kijk er ontzettend naar uit om met het team verder te bouwen aan de communicatiestrategie van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.”

Voorzitter Marcel Verburg van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball is in zijn nopjes met de komst van Sanne Kramp. “We zijn heel blij dat we met Sanne de positie van communicatie hebben kunnen invullen. Ze is een jonge, enthousiaste vrouw die de troepen gaat leiden voor wat betreft het mediateam.”

Het bestuur van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball bestaat verder uit voorzitter Marcel Verburg, Rob van Hooven voor de technische zaken, Henriëtte van Baalen (juridische zaken) en penningmeester Didos van Dam.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×