Familie Haring met 3 oktober-haringtruien
De familie Haring vond de juiste sweaters voor het hele gezin. (Foto: 3 October Vereeniging)

3 October Vereeniging opent haar deuren voor Sint en Kerst

Speciaal voor Sinterklaas en Kerst opent het Servicepunt van de 3 October Vereeniging dit jaar nog twee keer zijn deuren. Het servicepunt is normaal gesproken alleen in de aanloop naar Leidens Ontzet open, maar de 3 October Vereeniging wil Leidenaren een extra mogelijkheid bieden om alvast rood-witte cadeaus in te slaan.

De Vereeniging wijst nog maar eens op het aankomende jubileum. “Zelfs in Spanje weten ze dat het volgend jaar 450 jaar geleden is dat de Geuzen Leiden en omgeving ontzet hebben van de Spaanse belegeraars. En Sint snapt heel goed dat iedereen dat uitbundig gaat vieren. En dat hij daarbij alvast kan helpen met wat leuke cadeaus.”

“Want de rood-witte sokken passen precies in een schoen onder de schoorsteen, en de Leidse Spaarrrpot staat natuurlijk prachtig bij de kerrrstboom. Ook kan je terecht voor cadeaulidmaatschappen en al die andere leuke artikelen als babyrompertjes, slabbetjes, haringsweaters, kindervesten, haringcaps en sjaals.”

Sinds dit jaar betrekt de 3 October Vereeniging met het Servicepunt een vast pand aan de Pieterskerkgracht 20 naast Hoppezak. Openingstijden: zaterdag 25 november en zaterdag 16 december van 13.00 tot 16.00 uur.

 

 

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×